Pe SuperEgipt.ro îți alegi vacanța în Egipt, după evaluarea prezentării serviciilor livrate de hotelieri, prin parteneriat cu Trip Advisor. Ofertele sunt promovate de Inflight Travel, agenție de turism înființată în 2007 în Cluj-Napoca, România, din pasiune pentru explorare și călătorii și dorința de a-ți oferi o escapadă reușită în Perla Africii – Egipt.
Suntem specialiști în management turistic și I.T. și am făcut echipă pentru a crea SuperEgipt.ro. Echipa SuperEgipt.ro este definiția profesionalismului și deschiderii autentice către nevoile clienților noștri.
Misiunea Inflight Travel este de a livra experiențe memorabile de călătorie clienților noștri. Ne implicăm în experiența fiecărui client, la fel cum o facem pentru familia și prietenii noștri.
Urmărim cu atenție preferințele fiecărui client și livrăm opțiunile de călătorie alese. Obiectivul nostru principal este optimizarea permanentă a serviciilor noastre, experiențele turiștilor la destinație și calitatea serviciilor Inflight Travel, prestate clienților direct sau prin rețeaua de furnizori atent selecționați.

Valori în care credem: Pasiunea, Integritatea, Profesionalismul, Respectul pentru echipa noastră, clienți și colaboratori.

Pentru detalii legate de societatea noastră, vizitează-ne la: https://www.superegipt.ro/contact/
Suntem onorați să luăm parte la călătoria ta, fie ea o escapadă inedită sau o vacanță liniștită cu familia!
Contactează-ne! Suntem la dispoziția ta înainte, în timpul călătoriei și după revenirea acasă, pentru a planifica împreună următoarea aventură.

După căutări nesfârștite la multe agenții de turism în care ofertele păreau trase la indigo și nu lămureau mai nimic nici în privința calității serviciilor contractate, nici în privința disponibilității efective a pachetului căutat, am apelat cu câteva zile înainte de plecare la agenția Inflight Travel din Cluj, unde am avut parte de o bunăvoință remarcabilă, oferindu-mi-se o multitudine de pachete în mai multe locuri și foarte important, la cele mai mici prețuri, pe care nu le găsisem în vreo altă ofertă până atunci. [Dan S.]

Dorim să vă mulțumim pentru modul foarte prietenos cu care ne-ați tratat. Vă dorim mult succes în activitatea dumneavoastră și în continuare. Sarutmâinile Paula! [Ștefan E.]

Vă mulțumesc pe această cale pentru ajutorul, informațiile și amabilitatea dumneavosatră vis-a-vis de acest sejur și să vă spun încă o dată că am fost foarte mulțumiți de serviciile oferite.

D-na Paula, nu stiu ce o să vă povestesc despre sejurul viitor, dar să știți că draperiile mele din vacanță sunt ff frumoase, toata lumea le admiră, a meritat cât m-am chinuit cu ele, să le aduc în Romania, prietena mea râde și acum în hohote când își amintește de câte ori mi-am făcut bagajul, nu încăpeau, erau prea mari, abia am scos-o la capăt, bine că am trecut la aeroport cu ele, bagajul meu era cam greu.

Am apreciat abordarea umană, dincolo de relația pur profesională. [Oana P.]