Asigurarea complexă “Travel” – recomandată pentru călătoriile tale

Asigurări potrivite pentru toate tipurile de călătorii

Indiferent cât de departe, pentru cât timp sau cât de des călătoriți, avem soluția optimă de protecție a călătoriei pentru dumneavoastră.

Accidentele pot apărea mai des decât ne așteptăm. Dacă plecați într-o călătorie de afaceri sau în concediu, aveți nevoie de siguranță și protecție.

Înainte să plecați la drum amintiți-vă că, din nefericire, sunt posibile o mulțime de situații dificile în care vă puteți afla iar polița de asigurare pentru călătoriile în străinătate vă oferă protecția necesară în acele momente.
Oriunde călătoriți, colegii de la centrala de asistență vă ajută!

Ce este polița de asigurare “Travel”?

Pentru că ești prevăzător, îți planifici în detaliu călătoriile și îți dorești ca acestea să se deruleze așa cum te aștepți, îți recomandăm polița complexă de asigurare a călătoriei.

Produsul Travel include pe lângă protecția storno atât protecție medicală pe toată durata călătoriei, costuri de căutare și salvare, cât și compensație în caz de invaliditate și deces.

De ce am nevoie de protecția storno?

 • Pentru că există situații în care pur și simplu nu putețiu pleca în călătorie având o problemă medicală, daune elementare sau un caz de urgență care vă obligă să rămâneți acasă, chiar dacă vă gândiți că puteși călători oricum, indiferent ce se întâmplă.
 • Pentru că în cele mai multe cazuri evenimentele neprevăzute se întâmplă cu puțin timp înaintea plecării în călătorie, situație în care costurile de anulare sunt adesea de 85-100% din prețul călătoriei.
 • Pentru că o rudă apropiată (vezi mai jos*) se poate îmbolnăvi, este necesară prezența dumneavoastră acasă și nu mai puteți călători, chiar dacă vă gândiți că nu aveți nevoie de asigurare pentru că, până acum, nu vi s-a întâmplat niciodată nimic.

Când trebuie încheiată o poliță cu protecție storno?

 • Încheierea asigurării și plata primei pentru pachetele de asigurări cu protecție storno trebuie să se efectueze în ziua rezervării călătoriei.
 • În cazul în care încheierea asigurării se face după data rezervării călătoriei, vor fi asigurare numai acele evenimente care au loc începând cu a 10-a zi de la data încheierii asigurării (excepții: accident, deces, eveniment elementar).

Câte persoane pot fi coasigurate?

 • Până la 7 persoane pot beneficia de protecție simultană în cazul anulării călătoriei.

Travel – polița de asigurare complexă pentru călătorii în străinătate

 • 24 h Centrala de urgență
 • Asistență de urgență la nivel mondial 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an. Vă garantăm ajutor competent oriunde în lume, în următoarele situații: îmbolnăvire, accident, pierdere a documentelor de călătorie, pierdere a mijloacelor de plată a călătoriei, solicitare a unui avocat sau a unui translator.
DETALIEREA SERVICIILOR Sumele maxime asigurate

-RON-

ANULAREA CĂLĂTORIEI

Restituibile sunt costurile de stornare*, în cazul neînceperii călătoriei

 

8.500 /persoană

25.000 /călătorie*

(10% franşiză)

COSTURI DE SPITALIZARE

Costuri de spitalizare și tratamente medicale de urgență, repatriere în caz de deces

 

150.000 / persoană

Aeroambulanța / repatriere în caz de necesitate medicală sau după 3 zile de spitalizare 150.000 / persoană
ACCIDENT

Compensație în caz de invaliditate

 

42.000 / eveniment

Compensație în caz de deces 42.000 / eveniment
Costuri de căutare și salvare 21.000 / eveniment
ASISTENȚĂ ÎN CĂLĂTORIE

Costuri pentru reprocurarea documentelor furate în timpul călătoriei (pașaport, permis de conducere, carte de identitate)

 

1.000

REPETAREA CĂLĂTORIEI

Voucher destinat persoanei asigurate, pentru repetarea călătoriei, în cazul unui eveniment ce a necesitat transport de urgență (aeroambulanța)

2.000

* (3 până la 7 persoane care călătoresc împreună)

*EVENIMENTE ASIGURATE – ANULAREA CĂLĂTORIEI

Pentru produsul Travel, diferit față de evenimentele asigurate menționate în condițiile Generale de Asigurare, sunt asigurate doar aceste evenimente:

 • Îmbolnăvire gravă, bruscă, neașteptată, accident sau decesul persoanei asigurate sau a uneia dintre următoarele persoane: soț/soție, copii, părinți, nepoții bunicilor, frați sau surori.
 • În cazul a până la 7 persoane specificate într-o poliță, care au rezervat împreună o călătorie (indiferent de gradul de rudenie), este vorba despre un caz asigurat chiar și în situația în care unul din motivele enumerate în Condițiile de asigurare (detaliate de către consultant la cerere) intervine numai pentru una dintre aceste 7 persoane.
 • Concedierea neașteptată de către angajator.
 • În cazul în care daunele elementare sau furturile prin spargere influențează grav proprietatea personaei asigurate, iar în urma acestor evenimente prezența persoanei asigurate este indispensabilă.
 • Primirea de către Asigurat a unei citații de prezentare la tribunal, la un termen stabilit în perioada călătoriei.

Atenție: Sarcina și complicațiile legate de sarcină nu constituie evenimente asigurate pentru anularea călătoriei.

Cât costă polița de asigurare Travel?

INDIVIDUAL EUROPA & INTERNAȚIONAL EXCL. SUA/ CANADA EUROPA & INTERNAȚIONAL INCL. SUA/ CANADA
(RON) (RON)
4 zile 74 79
10 zile 79 87
7 zile 102 109
31 zile 149 159
62 zile 232 247
93 zile 437 466

Perioada maximă de asigurare este de 93 zile / călătorie (încheierea mai multor polițe în prelungire nu oferă protecție prin asigurare pentru o călătorie a cărei durată este mai mare de 93 zile). Produsul Travel este destinat unei singure călătorii.

Actualizat iulie 2019. Condițiile pot fi modificate oricând de către asigurator. Consultantul tău personal îți va transmite, la cerere, condițiile complete de asigurare actualizate.