Documentele de rezervare și călătorie (comanda – bon, contractul de servicii turistice, confirmarea serviciilor turistice, copia rezervării, biletul de avion/ autocar, voucherul de cazare, voucherul de rent-a-car, voucherul de transfer, etc.) sunt disponibile în contul de utilizator al clientului înainte de plecare, în maxim 10 zile de la achitarea integrală a contravalorii rezervării.

Livrarea documentelor de rezervare / călătorie se efectuează astfel:

  • din site la secțiunea “Contul meu” folosind contul de acces creat în momentul finalizării comenzii
  • se trimit pe email la adresa menționată în comandă în format electronic (.pdf)

Livrarea documentelor in sistem electronic:

Indiferent de metoda de plată aleasă de dumneavoastră (numerar, transfer bancar sau carte de credit – disponibil în curând pe site), veți primi documentele de călătorie pe adresa de e-mail furnizată în momentul finalizării comenzii. După plata integrală a contravalorii facturii, documentele de calatorie pot fi vizualizate si descărcate din contul de utilizator de pe site-ul www.SuperGrecia.ro.
Conform Codului Fiscal Legea 571/2003, republicata, Titlul VI, Cap.13, Art.155, aliniatul 6, semnarea si ștampilarea facturilor nu mai este obligatorie. Astfel, documentele primite prin e-mail sunt originale.

Vă rugăm să printați documentele de rezervare / călătorie accesate din contul de utilizator sau transmise prin e-mail și să le aveți asupra dumneavoastră în timpul călătoriei. Vor trebui înmânate agenților de check-in din aeroport, la îmbarcarea cu autocarul, la recepția unității de cazare, etc. în funcție de caz.
Emiterea voucher-ului de cazare reprezintă garanția achiziționării serviciului confirmat și achitat.